Alles draait om de ultieme live beleving

In korte tijd is de Ziggo Dome onmisbaar geworden in de live industrie van Nederland en misschien wel Europa. Sinds juni 2012 huisvesten wij grote (internationale) artiesten en per concert aan circa 17.000 fans. In 2022 hebben we het drukste jaar ooit gehad met concerten van bijvoorbeeld Dua Lipa, Harry Styles, Queen + Adam Lambert en Billie Eilish. Ook in 2023 staat de agenda weer propvol met o.a. Lewis Capaldi, Lizzo, Stromae en Sam Smith. De Ziggo Dome is door de unieke LED-gevel met bijna 1 miljoen LED-lampjes niet meer uit het Amsterdamse straatbeeld weg te denken. 

Een klein maar hecht team dat met z’n allen keihard werkt om het elk evenement weer een stukje beter te doen voor haar huurders, bezoekers en partners. Kom jij ons hierbij helpen? Join de Ziggo Dome kantoor crew!  

Op zoek naar een stage of een andere kantoorfunctie?


Alle kantoor vacatures die beschikbaar zijn vind je op deze pagina. Wil je stage lopen bij de Ziggo Dome? Wanneer we op zoek zijn naar stagiaires komen deze functies ook op deze pagina te staan. Als deze vacatures er niet tussen staan dan zijn we helaas niet op zoek naar een stagiair.

Staat er geen vacature in jouw interessegebied tussen? Meld je dan hieronder aan voor een job alert om op de hoogte te blijven wanneer er een relevante vacature online komt.

Zo ziet de vetste bijbaan eruit

Bijbaan
Horeca

Work hard play hard. Werken in de Ziggo Dome tijdens een Kendrick Lamar concert be like... 

Bijbaan
Horeca

Alle nieuwe medewerkers worden helemaal klaargestoomd met een toffe taptraining!

Bijbaan

Onze cleaning angels van Hago houden de Ziggo Dome in deze drukke periode spik en span!

Bijbaan
Kassa
Service

Werken in een pyjama, wie wil dat nou niet?

Bijbaan

De voorbereidingen zijn in volle gang!

Bijbaan

Een leuke dienst EN bij het optreden van Kensington zijn. Hoe vet is dat?

Blijf op de hoogte van nieuwe
en relevante vacatures

Stel een job alert in en ontvang vacatures afgestemd op jouw interesse in je mailbox!